Qui som

Presidència

‘La salut no ho és tot però sense ella, tota la resta és res’ digué Arthur Schopenhauer, filòsof alemany.

Procurar la millor salut per als pacients mitjançant un tracte proper i de qualitat és la raó de ser del nostre centre. L’Hospital va obrir les seves portes fa més de 45 anys i des d’aleshores gràcies al nostre afany de superació, hem anat creixent de la mà de nombrosos professionals que dia rere dia aporten la seva experiència i professionalitat.

Delfos és un hospital de referència dintre la sanitat privada de Catalunya on oferim el millor servei assistencial als nostres pacients donant solucions a les seves necessitats mèdiques.

Apostem per la qualitat i l’eficiència com a base de la nostra filosofia. L’atenció integral del pacient és la nostra vocació, doncs els nostres pacients són el motor que ens impulsa a seguir treballant i innovant.

A l’hospital disposem de la més alta tecnologia i d’una voluntat de progrés continu que ens permet aplicar els últims avenços per aconseguir les nostres fites.

Gràcies a tots els professionals que feu possible la nostra comesa.

Sr. Joaquín Martí Sirvent

Organigrama direcció
Delfos

Delfos se situa a la vanguardia de la medicina gràcies a la dilatada experiencia dels seus professionals i a la voluntat de progrés continu.

El centre disposa d’una superfície de 24.000 m2 i atén a més de 20.000 pacients a l’any a urgències.

Des de l’hospital apostem per la millora de les infraestructures, l’aplicació dels últims avenços tècnics i científics i la màxima qualitat assistencial. Pretenem donar resposta a les necessitats dels nostres pacients amb un tracte proper i una atenció excepcional.

La missió de Delfos se centra en la prestació dels serveis hospitalaris integrals per a millorar i preservar la salut, de la mà de professionals qualificats que busquen l’excel·lència i la proximitat a les necessitats del pacient.

Volem ser un hospital de referència en especialitats mèdiques avançades i assistència integral dins de la medicina privada a Catalunya.

Ens avalen més de 45 anys d’assistència sanitaria promovent valors com:

     - Responsabilitat
     - Honestedat
     - Transparència
     - Qualitat professional
     - Seguretat del pacient

L’orientació al client, la qualitat dels nostres serveis, la professionalitat dels nostres especialistes i el respecte i el compromís amb la societat, són les nostres màximes per a seguir creixent i aportant en el camp de la medicina.

Història de l’hospital

L’Hospital Delfos va néixer sota el nom de ‘Centro Médico Delfos’ al 1966 de la mà d’un grup de metges amb visió de futur. Un dels encerts del centre va ser l’obertura d’un servei d’urgències que funcionava i funciona les 24 hores del dia, dedicat a les especialitats de cirurgia i traumatologia doncs, en aquell moment, cap clínica privada reunia aquestes característiques.

L’activitat hospitalària de la clínica se centrava en les especialitats de cirurgia, traumatologia, ginecologia, obstetrícia i urologia. Progressivament, l’entitat va anar implantant nous serveis diagnòstics complementaris com la diagnosis per la imatge, els anàlisis clínics i bioquímics i l’anatomia patològica.

El complex hospitalari es va ampliar al 1982 amb la construcció d’un edifici annex, obra de l’arquitecte Jordi Mir, que va permetre ampliar els serveis existents i crear-ne de nous. Les habitacions van ser renovades i van passar de ser individuals amb llit d’acompanyat. Actualment, els dos edificis estan connectats: la senyalització en blau (edifici original) i en verd (ampliació) permet orientar als visitants.

Amb més de 45 anys d’experiència, avui en dia l’hospital Delfos és una institució dinàmica i professionalitzada que ha sabut adaptar-se als canvis de la societat i a la demanda dels seus pacients per a poder oferir la millor qualitat assistencial.